Хустська районна рада
Закарпатська область
Малий Герб України
gov.ua Місцеве самоврядування України
  Пошук

Сьоме засідання першої сесії Хустської районної ради VIIІ скликання.

Дата: 05.03.2021 11:21
Кількість переглядів: 319

Фото без опису04 березня о 11.00 год у залі засідань районної ради відбулося сьоме засідання першої сесії Хустської районної ради VIIІ скликання.

В роботі сесії взяли участь 35 депутатів районної ради, керівники управлінь та відділів районної ради та райдержадміністрації, громадськість.

Розпочав засідання голова районної ради Назарій Павлій зачитавши депутатські запити, які надійшли у міжсесійний період. Далі, депутати затвердили порядок денний, який включав у себе 16 питань, які були детально опрацьовані попередньо на засіданнях постійних комісій та президії районної ради.Фото без опису

Мова йшла про припинення Міжгірської районної ради Закарпатської області в результаті реорганізації шляхом приєднання до Хустської районної ради та про припинення Іршавської районної ради в результаті реорганізації шляхом приєднання до Хустської районної ради. Також депутатами було затверджено Програму ефективного використання та приватизації майна спільної комунальної власності територіальних громад Хустського району на 2021 рік, цільову районну Програму «Власний дім» на 2021-2025 роки та Програму вирішення питань, що виникли у зв’язку із змінами в адміністративно-територіальному устрої України. Внесено декілька змін до програм, які були затвердженні на 2021 рік.

Фото без описуВажливо, те що сьогодні депутатами Келемен Сергієм Івановичем та Білецьким Іваном Юрійовичем було піднято питання про заборону будівництва асфальтного заводу на території с. Рокосово. Після обговорення було прийнято відповідне рішення.

Далі з метою забезпечення необхідних умов для ефективного здійснення депутатами районної ради їх повноважень в інтересах виборців та територіальної громади Хустського району було прийнято рішення про закріплення депутатів за округами.

З розглянутих питань порядку денного сесією прийнято відповідні рішення. В цілому депутати попрацювали злагоджено та продуктивно.

Фото без описуПісля, голова районної ради Назарій Павлій та колеги депутати привітали жінок із прийдешнім святом 8-го березня, подякувавши за активну життєву позицію, участь у підвищенні позитивного іміджу району.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь