Хустська районна рада
Закарпатська область
gov.ua Місцеве самоврядування України
  Пошук

Назарій ПАВЛІЙ - перший серед посадових осіб районного рівня Закарпатської області, який вакцинувався від COVID-19 та власним прикладом закликає інших долучитися до вакцинації.

Дата: 17.03.2021 16:15
Кількість переглядів: 262

Назарій ПАВЛІЙ - перший серед посадових осіб районного рівня Закарпатської області, який вакцинувався від COVID-19 та власним прикладом закликає інших долучитися до вакцинації.

- В умовах пандемії вакцинація є надзвичайно важливою, бо побороти COVID-19 лише засобами індивідуального захисту практично неможливо. На моє переконання, щеплення проти COVID-19 є єдиною можливістю повернутися до нормального звичного для нас життя. В мене абсолютно не було страхів щодо вакцинації, адже вакцина сертифікована. Тому не бачу приводів боятися. Все пройшло швидко, нормально, безболісно, - запевнив Назарій Іванович.

- Щодня у нашому районі фіксуються все більша кількість нових підтверджених випадків коронавірусної хвороби COVID-19. Варто пам’ятати, що на сьогодні ми не маємо іншої альтернативи окрім вакцинації – це єдиний спосіб убезпечитись від інфікування COVID-19, - додав голова ради.

Вакцинація очільника району проводилася залишковими дозами вакцини проти COVID-19 CoviShield в рамках І етапу вакцинальної кампанії проти COVID-19.

Нагадаємо, що наказом Міністерства охорони здоров’я від 11 березня 2021 року №443 внесені зміни до Дорожньої карти з впровадження вакцини від гострої респіраторної хвороби COVID-19, спричиненої коронавірусом SARS-CoV-2, щодо зниження ризиків невикористання доз вакцин, які поставляються у багатодозних флаконах було дозволено використовувати залишки вакцини для щеплення відомих людей, керівників медичних закладів, лідерів громадської думки, аби вони своїм прикладом заохочували українців щеплюватись.

До слова…

Над розробкою саме вакцини AstraZeneca (Covishield) працювали провідні наукові установи світу, а саме університет Oxford, який багато років займається розробками вакцин. До співпраці було залучено компанію AstraZeneca, яка є провідним виробником фармпрепаратів в світі і має великі виробничі потужності. Окрім того інститут сироваток Індії, який виробляє саме вакцину Covishield, є найбільшим виробником вакцин в світі.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь