Хустська районна рада
Закарпатська область
Малий Герб України
gov.ua Місцеве самоврядування України
  Пошук

Голова Закарпатської ОДА Анатолій Полосков та перший заступник голови ОДА Мирослав Білецький перебували з робочим візитом в Хустському районі.

Дата: 10.04.2021 15:31
Кількість переглядів: 242

Фото без описуСьогодні, 9 квітня, голова Закарпатської обласної державної адміністрації Анатолій Полосков та перший заступник голови ОДА Мирослав Білецький перебували з робочим візитом в Хустському районі.

В рамках робочої поїздки губернатор та його перший заступник відвідали Хустську ЦРЛ ім.О.П.Віцинського.

 

Фото без описуУ цьому закладі охорони здоров’я завершились будівельні роботи з перепрофілюванням приймального та дитячого відділень у відділення екстренної (невідкладної) медичної допомоги, які реалізуються у межах національної програми «Велике будівництво».

Анатолій Полосков та Мирослав Білецький оглянули реконструйоване відділення, де продумано все до найменших деталей –розподіл пацієнтів, наявність медичних блоків та заїзд для швидкої. Також приймальне відділення оснащене сучасним медичним обладнанням, а саме: комп’ютерним томографом, апаратом УЗД, цифровим рентгеном, МРТ.

Фото без описуОновлене відділення дасть змогу забезпечити швидке реагування на невідкладні стани, проводити якісну діагностику та, за необхідності, проводити швидку госпіталізацію пацієнтів», - підкреслив Анатолій Полосков.

Наступним місцем, яке відвідали керівництво стала Амбулаторія загальної практики та сімейної медицини побудована в рамках реалізації державної програми реформування первинної ланки медицини в с. Березово, Хустського району.

Фото без описуСучасне приміщення новобудови передбачає кабінети лікарів, рецепцію з комп’ютером для ведення електронного обігу інформації, лікарняних листів, рецептів тощо, обладнано стаціонарний пандус для дитячих та інвалідних колясок, а також зону відпочинку.

Даний візит до медичного закладу обумовлений проведенням реформи системи охорони здоров’я, насамперед створенням умов для надання якісної медичної допомоги у сільській місцевості.Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь