Хустська районна рада
Закарпатська область
gov.ua Місцеве самоврядування України
  Пошук

На дорозі територіального значення Т-07-24 Синевир – Синевирська Поляна мурують підпірну стінку для захисту дорожнього полотна від розмиву річки.

Дата: 11.05.2021 16:06
Кількість переглядів: 495

Роботи проводяться у рамках програми Президента України Володимира Зеленського «Велике будівництво» безпосередньо на території національного природного парку «Синевир», у верхів’ї Тереблянської долини.

Згідно з даними Служби автомобільних доріг у Закарпатській області, конструкція з монолітного бетону захищатиме дорожнє покриття від розмиву р. Тереблі. Після завершення робіт її довжина складатиме 500 м, а висота – 2 м. У ході робіт підрядник також розчищає русло водойми.

 

Для Закарпаття, як гірського регіону, укріплення гори і захист дорожнього полотна від розмиву бурхливих річок – надзвичайно важливий елемент будівництва доріг. Без цього дорога б украй вразлива до впливу природних факторів – повеней, лавин, зсувів, які, на жаль, часто мають місце у нашій області. Ці конструкції зберігають дорогу, але і суттєво збільшують вартість будівельних робіт на таких ділянках, - коментує перший заступник голови Закарпатської обласної державної адміністрації Мирослав Білецький.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь