Хустська районна рада
Закарпатська область
gov.ua Місцеве самоврядування України
  Пошук

Мирослав Білецький: "Сірі совкові приміщення у минулому: В ужгородській лікарні відкрили оновлене приймальне відділення"

Дата: 28.05.2021 10:16
Кількість переглядів: 177

 


Приймальне відділення Центральної міської клінічної лікарні в Ужгороді - одне з 8 відділень, реконструкцію якого проводили у рамках програми Президента України Володимира Зеленського «Велике будівництво».

Загалом капітальний ремонт приміщень вартував понад 14 млн грн. З них 8 млн. грн. – кошти, що надійшли з Держбюджтету. Ще понад 6 мільйонів на ремонт приймального відділення виділили з бюджету міста Ужгород.

«Ми давно не виконували в області такі масштабні ремонтні роботи у закладах охорони здоров’я. Відрадно, що тепер мешканцям Ужгорода доступні якісні медичні послуги, а в розпорядженні лікарів – передове медичне оснащення, закуплене за державний кошт – рентген, комп’ютерний томограф Toshiba Aquilion Prime (Японія), потужний УЗД-апарат, який може збільшувати зону дослідження у 8 разів», - зазначив перший заступник голови Закарпатської ОДА Мирослав Білецький.

Своїми силами лікарня для дообладнання приймального відділення закупила оснащення на загальну суму понад 1 млн 600 тис.грн.: дефібрилятори, функціональні ліжка, монітори пацієнта, централізовану станцію моніторингу, аналізатор крові, аналізатор сечі.

«Не може не тішити, як змінюються наші медичні заклади. Завдяки програмі Президента  у медичну сферу надійшли такі фінансові вливання, яких не було багато років. Сірі совкові приміщення тепер у минулому. Після реконструкції ми створили комфортабельні умови для пацієнтів, «озброїли» наших лікарів передовим обладнанням. Якість медичних послуг в області виходить на якісно новий рівень», - прокоментував Мирослав Білецький.

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь