Хустська районна рада
Закарпатська область
gov.ua Місцеве самоврядування України
  Пошук

Шановні медичні працівники Хустщини!

Дата: 20.06.2021 09:00
Кількість переглядів: 181

Щирі вітання у цей день адресую вам, лікарям, медичним сестрам, лаборантам та фельдшерам, молодшому медичному та адміністративно-господарському персоналу з нагоди професійного свята – Дня медичного працівника. Усі ви пов'язали своє життя з благородною і відповідальною професією – дарувати людям життя і здоров'я.

Починаючи з народження, ви супроводжуєте нас протягом усього життєвого шляху. Ваша місія складна і відповідальна, а праця вимагає не лише знань та вірності клятві Гіппократа, але й нескінченного терпіння, стійкості, душевної щедрості та милосердя. Безперечно, що найсучасніше медичне обладнання та новітні технології не принесуть користі без участі лікарів, адже найбільш важливе в медицині, як і в будь-який інший професії, – це люди, які володіють компетентними знаннями і наділені почуттям глибокої відповідальності.

Незважаючи на вихідні і святкові дні, лікарі допомагають з'являтися на світ новонародженим, стоять за операційним столом, рятують тяжкохворих, надають невідкладну медичну допомогу. Їхні умілі руки та чуйні серця творять добро, а інколи і справжні дива. Кожен з нас у своєму житті неодноразово переконувався у значимості професії медика. Особливу роль медицини у житті людства відчув світ у зв’язку з пандемією COVID-19.

У сучасних реаліях професія медика – це ще більші відповідальність та ризик. Щира вдячність кожному з Вас за недоспані ночі та врятовані життя, за милосердя і вірність обраній справі. Бажаю Вам миру, щастя, достатку, благополуччя і найголовнішого – того, що Ви даруєте людям – міцного здоров'я.

З повагою

Голова Хустської районної ради

Назарій Павлій

Привітання у віршах і прозі до Дня медичного працівника | Новини Рівного на  Rivne Media


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь