Хустська районна рада
Закарпатська область
Малий Герб України
gov.ua Місцеве самоврядування України
  Пошук

Вакцинація на базі шкіл дозволить активізувати імунізацію в громадах Закарпаття

Дата: 06.08.2021 14:28
Кількість переглядів: 126

Протягом останніх двох днів перший заступник голови Закарпатської ОДА Мирослав Білецький провів виїзні зустрічі у Хустському районі, а саме у Хустській РДА, м. Іршаві та смт. Міжгір’ї, під час яких говорили про алгоритм вакцинації працівників закладів освіти.

Участь у обговоренні взяли голова Хустської районної ради Назарій Павлій, голова Хустської РДА Віктор Сабадош, голови територіальних громад району, керівники відділів освіти ТГ, директори шкіл та медики.

Нажаль на Закарпатті вже є зафіксовані випадки штаму «Дельта», який поширюється значно швидше і зачіпає дітей. А вчителі з початком навчання опиняться в епіцентрі поширення інфекції. Тож невакцинований педагог може заразити і багатьох учнів, і багатьох колег, і членів своєї сім’ї.

Новий штам вірусу особливо швидко поширюється серед дітей. Однак від нього також страждають люди середнього та старшого віку. Тому, щоб до осені встиг сформуватися імунітет, проводити щеплення потрібно сьогодні.

Для того, щоб охопити імунізацією максимальну кількість закарпатців у громадах, прийняли рішення проводити вакцинацію на базі шкіл у кожному населеному пункті.

Ми повинні памятати, що не існує специфічного лікування проти коронавірусної хвороби COVID-19, тому для того, щоб зберегти своє здоров’я потрібно мінімізувати ризик або навіть унеможливити ймовірність інфікування. Це стає можливим саме завдяки проведенню масової імунізації населення. Якщо ми не хочемо знову повернутися до дистанційної форми навчання, то маємо уберегти себе та оточення від небезпечної недуги, – зазначив Назарій Павлій.

Фото без опису

На зображенні може бути: 7 людей, люди сидять та у приміщенні

На зображенні може бути: 6 людей, люди сидять, люди стоять та у приміщенні


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь