Хустська районна рада
Закарпатська область
gov.ua Місцеве самоврядування України
  Пошук

«Будуємо партнерство на добросусідських засадах», – Іштван Петрушка про співпрацю України та Угорщини

Дата: 22.09.2021 09:33
Кількість переглядів: 125

Заступник голови облдержадміністрації Іштван Петрушка взяв участь в онлайн-засіданні експертів українсько-угорської міжурядової змішаної комісії з питань транскордонного та прикордонного співробітництва. 

Учасники обговорили протокол проєкту, зокрема питання підвищення пропускної спроможності, шляхи вирішення проблеми виникнення черг на кордоні, модернізацію існуючих та будівництво нових пунктів пропуску, підготовку до головування України в Стратегії ЄС для Дунайського регіону (ЄСДР) та інші.

За словами Іштвана Петрушки, Закарпатська ОДА направила свої доповнення та пропозиції до протоколу проєкту, які сьогодні були підтримані.

«Дякую членам комісії української та угорської сторін за підтримку наших доповнень. Зацікавленість у постійній співпраці обох наших країн – незмінна, будуємо партнерство на добросусідських засадах», - зауважив заступник очільника області.

На засіданні, окрім представників Адміністрації Державної прикордонної служби, також були присутні представники Міністерства закордонних справ, Міністерства внутрішніх справ, Міністерства інфраструктури України, Державної митної служби, Закарпатської ОДА, а також представники Міністерства внутрішніх справ, Міністерства інновацій та технологій, Національної податкової та митної Адміністрації Угорщини та інші.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь