Хустська районна рада
Закарпатська область
gov.ua Місцеве самоврядування України
  Пошук

У Закарпатській ОДА розпочала роботу група зі стратегічного планування розвитку системи професійної освіти

Дата: 07.10.2021 13:54
Кількість переглядів: 112

 


Сьогодні на базі облдержадміністрації за участі заступника очільника краю Ігоря Шинкарюка розпочала роботу група зі стратегічного планування розвитку системи професійної освіти в Закарпатській області.

«Ця важлива робота передбачена концепцією реалізації державної політики у сфері професійної освіти на період до 2021 року. І комплексне виконання цих заходів є одним із пріоритетних завдань органів виконавчої влади на місцях», — наголосив Ігор Шинкарюк.

За його словами, процес стартував ще в червні поточного року за розпорядженням Анатолія Полоскова, голови Закарпатської ОДА.

«І сьогодні продовжуємо комплексні напрацювання. У межах роботи групи передбачено ряд презентацій, робота у малих групах, обговорення та напрацювання пропозицій», — підкреслив заступник голови облдержадміністрації.

Професійно-технічна освіта є складником української системи освіти, де людина може опанувати знання, уміння і навички за певною професією.

Проєкт реалізовується у межах програми «EU4Skills: кращі навички для сучасної України». Це спільна програма ЄС та його держав-членів Німеччини, Фінляндії, Польщі та Естонії для підтримки реформи професійно-технічної освіти в Україні.

EU4Skills підтримує реформу професійно-технічної освіти в Україні з метою зробити навчання таким, що відповідає вимогам ринку праці, допомогти молоді та дорослим реалізувати власний потенціал.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь