Хустська районна рада
Закарпатська область
gov.ua Місцеве самоврядування України
  Пошук

Ігор Шинкарюк: «В області розпочалася робота з реалізації проєкту щодо реконструкції та будівництва спортивних об'єктів»

Дата: 11.10.2021 08:54
Кількість переглядів: 99

Як повідомляє заступник голови облдержадміністрації Ігор Шинкарюк, керівництво Закарпатської ОДА разом із Ужгородською міською радою працює над проєктуванням реконструкції/будівництва майбутнього палацу спорту та комплексу відкритих майданчиків на території обласного БДЮТ «ПАДІЮН» у межах реалізації в області національного проєкту Президента України Володимира Зеленського щодо реконструкції 100 ДЮСШ по всій Україні у 2022 році.

На сесіях обласної та Ужгородської міської рад депутатський корпус виділив необхідні кошти для проєктування та розробки проєктно-кошторисної документації для реконструкції та будівництва об’єктів спортивної інфраструктури. 

Безпосередньо на місцях майбутнього будівництва Ігор Шинкарюк разом із заступником голови облдержадміністрації Іштваном Петрушкою та секретарем Ужгородської міської ради Арсеном Мелкумяном визначили першочергові заходи, сили та засоби, які необхідно залучити для реалізації проєкту.

«Це повинні бути сучасні споруди, які відповідають найвищим вимогам. З минулого — лише досвід, все інше — сучасність та функціональність. Такі вимоги сьогодні перед нами ставить Анатолій Полосков, голова Закарпатської ОДА», — зауважив Ігор Шинкарюк.

За словами заступника очільника облдержадміністрації, місця для тренувань бракує більшості видів спорту і нарешті в області з'явилася можливість зробити якісний стрибок у розвитку спортивної інфраструктури. 

«Вірю у те, що 2022 рік стане роком будівництва омріяних спортивних об’єктів для тисяч спортсменів та любителів спорту нашого краю.

Дякуємо депутатському корпусу за сприяння та швидкі необхідні рішення» — наголосив Ігор Шинкарюк.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь