Хустська районна рада
Закарпатська область
Малий Герб України
gov.ua Місцеве самоврядування України
  Пошук

В області триває екоакція «Створюємо ліси разом»

Дата: 02.11.2021 15:02
Кількість переглядів: 123

Під головуванням заступника очільника облдержадміністрації Іштвана Петрушки відбулася нарада з питань реалізації екологічної ініціативи «Створюємо ліси разом».

Керівництво області разом із представниками лісової галузі Закарпаття обговорили проведення громадської акції у межах президентської програми Володимира Зеленського «Зелена країна».

Як зауважив Іштван Петрушка, кожен охочий може безкоштовно долучитися до висадження лісу у будь-якому регіоні України. Для цього потрібно заповнити онлайн-форму на спеціально створеному вебсайті. Цю інформацію отримує обласне управління лісового та мисливського господарства та організовує запрошення на висадку дерев. 

«У Закарпатській області триває масштабна акція з висадження дерев у скверах і парках на території громад та шкіл. Такі ініціативи по-справжньому об’єднують, до них із радістю долучаються і дорослі, і діти», – підкреслив заступник голови облдержадміністрації.

До того ж кожен, хто зацікавлений у збільшенні лісистості країни, може обрати ділянку, де лісівники висадять ліс замість нього. Це можна зробити за три варіанти донату – 50 грн, 100 грн та 150 грн. Кошти одразу будуть перераховані на рахунок благодійного фонду (допомога онкохворим дітям).  Різна сума – різна кількість висаджених дерев. Державні лісогосподарські підприємства отримають дані щодо кількості замовлених дерев і їх висадять. Людина, яка надала благодійну допомогу, отримає інформацію, де росте її ліс. 

Основний меседж – «Посади дерево – врятуй життя дитині».

Загалом у межах ініціативи «Створюємо ліси разом» планують висадити понад 500 тисяч дерев, що дозволить збільшити площу лісів на 205,8 га.

Акція триватиме до 29 листопада 2021 року.

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь