Хустська районна рада
Закарпатська область
gov.ua Місцеве самоврядування України
  Пошук

У МОЗ відзначили інформаційну кампанію щодо вакцинації на Закарпатті

Дата: 26.11.2021 11:42
Кількість переглядів: 116

У межах чергової ініціативи Міністерства охорони здоров’я спільно з проєктом USAІD «Підтримка реформи охорони здоров’я» в Україні обговорили проведення інформаційної кампанії щодо рутинної вакцинації.

Учасники робочої зустрічі не лише порушили питання забезпечення належного висвітлення теми обов’язкових щеплень серед українців та в ЗМІ, а й хід роз’яснювальної роботи з питань вакцинації проти COVID-19.

Представники МОЗ визнали Закарпатську область однією з найактивніших у країні щодо інформування населення про важливість та необхідність імунізації.

За дорученням в. о. голови ОДА Петра Добромільського позитивним досвідом реалізації кампанії в регіоні з колегами поділився Роман Молдавчук, начальник управління інформаційної діяльності та комунікацій з громадськості облдержадміністрації:

«Ми створюємо власні медіапроєкти, часто залучаючи до них лідерів думок – відомих закарпатських лікарів, співаків, священнослужителів. Інша важлива складова – організаційна. Йдеться передусім про роботу комунікативної групи, створеної за ініціативи керівництва області».

Представники групи регулярно здійснюють планові виїзди у громади, спілкуються з місцевими жителями, духовенством, освітянами, підприємцями щодо імунізації проти коронавірусу та проведення рутинних щеплень. На цьому наголосила Вікторія Тимчик, регіональна координаторка вакцинальної кампанії від COVID-19 у Закарпатті.

Як підкреслив Віталій Завадяк, регіональний комунікаційник проєктів ООН (ЮНІСЕФ), підкреслив, що Закарпаття стало пілотним регіоном у процесі обміну досвідом відповідної роботи в різних куточках Україні.

Радник міністра охорони здоров'я, керівник комунікаційного центру вакцинації від COVID-19 Володимир Біруля зауважив, що група є ефективним прикладом синергії представників органів державної влади, комунікаційників та обласного епідеміолога, адже вкрай важливо доносити інформацію чітко і коректно.

Питання імунізації та боротьби з COVID-19 перебуває під постійним контролем Президента України Володимира Зеленського.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь