Хустська районна рада
Закарпатська область
gov.ua Місцеве самоврядування України
  Пошук

В обласному центрі Закарпаття відбувся круглий стіл щодо вакцинації людей 65+

Дата: 08.12.2021 08:40
Кількість переглядів: 97

Особи похилого віку є одними з найуразливіших до тяжкого перебігу COVID-19. Щоб обговорити імунізацію цієї категорії населення, в Ужгороді провели круглий стіл «Вакцинація літніх людей 65+».

За дорученням в. о. голови облдержадміністрації Петра Добромільського в заході взяв участь Роман Молдавчук, начальник управління інформаційної діяльності та комунікацій з громадськістю ОДА. За його словами, Закарпаття залишається одним із найактивніших регіонів у країні щодо інформування населення з питань вакцинації, особливо це стосується проведення щеплень людям, які належать до груп підвищеного ризику.

Товариство Червоного Хреста України також результативно працює у цьому напрямку, зокрема здійснює логістичну підтримку закарпатських мобільних бригад з імунізації. На цьому наголосила Вікторія Тимчик, регіональна координаторка вакцинальної кампанії проти COVID-19 в області.

Як зауважив Віталій Завадяк, регіональний комунікаційник проєктів ООН (ЮНІСЕФ), організація й надалі всебічно сприятиме інформуванню закарпатців про важливість захисту від коронавірусу та буде забезпечувати населення роздатковими матеріалами.

Сьогодні в закладах охорони здоров’я області 96% госпіталізованих зі складним перебігом COVID-19 – невакциновані, що й доводить необхідність імунізації.

Питання вакцинації проти коронавірусу перебуває під особливим контролем Президента України Володимира Зеленського та керівництва області.  


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь