Хустська районна рада
Закарпатська область
Малий Герб України
gov.ua Місцеве самоврядування України
  Пошук

Петро Добромільський відвідав навчальні заклади області

Дата: 10.12.2021 09:22
Кількість переглядів: 99

В.о. голови облдержадміністрації Петро Добромільський відвідав чотири школи Закарпаття. Разом із керівництвом навчальних закладів обговорили питання освоєння коштів освітніх субвенцій та особливості роботи вчителів з новим оснащенням.

Раніше школи в с. Імстичово, Великий Раковець, Сільце та Іршавського 33СО І-ІІІ ст. №2 отримали сучасні комплекти учнівських меблів, засоби навчання та обладнання для створення освітнього простору, передбаченого концепцією НУШ.

«Завдяки підтримці Президента України Володимира Зеленського та результативній співпраці облдержадміністрації з керівництвом ТГ області, педагоги вже проводять уроки, використовуючи інтерактивні дошки, проєктори й інші засоби. Покращення умов для вчителів та учнів дозволило зробити освітній процес ще більш якісним», – зауважив Петро Добромільський.

За його словами, школи мають нові можливості для організації навчального процесу в умовах пандемії. У межах реалізації національного проєкту «Ноутбук кожному вчителю» від Мінцифри та Міністерства освіти і науки вони отримали сучасні ноутбуки.

Петро Добромільський оглянув хід будівництва багатофункціонального спортивного майданчика на території однієї зі шкіл і додав, що за ініціативи керівництва держави в закладах планують реконструкцію харчових блоків у 2022 р.

З педагогами шкіл також поспілкувався начальник управління інформаційної діяльності та комунікацій з громадськістю Закарпатської ОДА Роман Молдавчук.

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь